Görög László sem jutott készpénzhez!

gorog_0701

A népszerű színész, Görög László hétfői napja ugyanúgy kezdődött, mint a vasárnapi, azzal a különbséggel, hogy nem templomba, hanem a Tesco-ba indult. Útközben egy ATM-ből szeretett volna felvenni némi készpénzt, de az automata nem volt hajlandó kiszolgálni Görögöt.

Nem tudom, mi történt. Be szerettem volna fizetni egy görög körútra és még görögdinnyét is kellett volna vennem a görög joghurt mellé. Tegnap egész nap a görög ABC-t kerestem, de az se volt nyitva. Értem én, hogy válság van, de mi közöm nekem a görögökhöz?

Az egyre idegesebb Görög végül elment a görög nagykövetségre, ahová nem engedték be, mert nem tudott görögül és egyébként is csak drachmát tudtak volna neki adni, ha tényleg görög lenne. Az őrjöngés határán lévő színész végül arra jutott, hogy a nevét megváltoztatja Görög Lászlóról Görög Bélára.

Breaking! Louis Armstrong is doppingolt!

amstrong130120

Miután a 41 éves Lance Armstrong elismerte, hogy doppingolt, újabb botrányról számolt be az AP amerikai hírügynökség egy televíziós forrásra hivatkozva. A kiváló muzsikus Louis Armstrong is használt EPO-t a koncertjei, mert csak így tudott órákon keresztül trombitálni.

Egy nevét nem vállaló amerikai zenész adott interjút a napokban egy szintén amerikai és nevét szintén nem vállaló riporternek egy olyan tévécsatornánál, aminek nincs neve. A muzsikus több olyan kijelentést tett, amelyből az derült ki, hogy az egykori kiváló zenész Louis Armstrong is doppingolt a koncertjein.

“Apám volt Louis bácsi roadja. Ő fújta elő mindig az öreg trombitáját és két év után azt vette magán észre, hogy hamarabb hazaér, mint ahogy elindul. Ezért megleste a zenészt az öltözőben és látta, amint beepózza magát egy fellépés előtt. Az esetet követően már csak komoly fertőtlenítés után volt hajlandó megfújni Louis trombitáját, majd egy koncert után végleg megfújta” – nyilatkozta James, aki továbbra sem vállalja a nevét .

Zámbó Krisztiánt Árpy váltja az X-Faktorban

arpy121121

Az RTL Klubnak is egyre kínosabbá vált az X-Faktor idei mezőnye. A tiszta hangokat csak ritkán vagy egyáltalán nem eltaláló versenyzők közül Zámbó Krisztián miatt fáj a feje leginkább a szerkesztőknek, ezért a most szombati adástól kezdve nagybátyja, Zámbó Árpy fog énekelni.

“Már megnéztük díszletben Árpyt és nagyon jól mutat, annak ellenére, hogy nevében indokolatlanul szerepel az ipszilon. Abban bízunk, hogy ő legalább 25-30%-ban lesz képes eltalálni a jó hangokat. Sármja megkérdőjelezhetetlen, a szavazóbázisa úgy szintén. Ezzel a fordulattal ugyan ellene megyünk a szabálykönyvnek, de amikor Simon Cowell meghallotta Krisztiánt énekelni, azonnal beleegyezett ebbe a cserébe” – mondta Schiwert-Takács László a műsor kreatív főszerkesztője.

Zámbó Árpy nem sokat gondolkozott, mielőtt igent mondott, mert szerinte is emeli a műsor színvonalát, ha ő fog versenyezni unokaöccse helyett.

“Megkerestek a TV2-től is, de én olyan helyen nem vagyok hajlandó énekelni, ahol háttal ülnek nekem, csak akkor, ha én is háttal lehetek. Ebbe nem mentek bele, így nyugodt szívvel mondhattam igent az RTL Klubnak. Ha megnyerem az X-Faktort, a pénzből megtaníttatom Krisztiánt énekelni” – mondta a jószívű nagybácsi.

2013-ban nem lesz Kiszel Tünde naptár!

kiszel121108

Aki minden évben megkapta Kiszel Tünde naptárát, az most hiába is várja az év elejét: 2013-ban nem lesz nyomtatva az igényes kalendáriumból. A miérteket egyelőre csak találgatni lehet, ezért munkatársunk hosszas hezitálás után felhívta az ismert tévés személyiséget.

Mindenki találgatott és senki sem tudott semmi biztosat, ezért megkérdeztük magát Kiszel Tündét, hogy miért nem lesz 2013-ban Kiszel Tünde naptár.

“Először is köszönöm az érdeklődést. Valóban van most egy komolynak tűnő kapcsolatom. Károly után nem volt könnyű bárkinek is igent mondanom. A jelenlegi udvarlóm 39 évvel fiatalabb nálam, így Donatellával is jól ki fognak jönni. Nagyon szép közös programokon veszünk részt, hiszen az élet itt van körülöttünk és én teljesen pozitívan állok mindenhez. A kislányom már tud zongorázni gitáron és ő is legalább annyira szép, mint ő. Jövőre nem készítek naptárat, mert idén vége lesz a világnak” – mondta a naptár díva.

Meg nem erősített források azt közölték, hogy Tüncinek van vészforgatókönyve arra az esetre, ha decemberben mégsem jönne el a világ vége, de félő, hogy az sokkal rosszabb hatással lesz majd az emberiségre.

Új műsorok a Super TV2 kínálatában

tv2_121105

A Super Mokka és a Super Aktív műsorok mellett még nagyon sok újdonságot kínál a Super TV2 csatorna, amely pár napja látható egyelőre  csak néhány kábelszolgáltató kínálatában. A jövő műsorairól tartott sajtótájékoztatót az anyacsatorna a Szupernagyi palacsintázóban.

Kiss Péter a TV2 programigazgatója vidáman számolt be az új csatorna indításáról és korszakalkotó műsorairól.

“Szuper lesz a Super TV2! Kicsit talán előrébb járunk, mint versenytársaink, sőt talán már saját magunkat is megelőztük. Az új csatornán olyan műsorok lesznek, amik eddig még sehol. A Super Mokka és a Super Aktív mellett lesz Super Tények Iszak Eszterrel és Bereczki Zoltánnal, Super Napló Árpa Attilával, Super Jóban Rosszban, sőt még Super Hal a tortán is. A Super EZO TV-ben a százmilliószoros energiaátadás lesz az alap és a Super Update konyhában Schobert Norbi meg is fogja enni, amit Rékával főztek. A Super Voice-ban pedig nem háttal lesz a zsűri, hanem fejjel lefelé”

A programigazgató többet nem árult el a csatorna többi műsoráról, mert olyan kedve volt.

Powered by WordPress | Visit iCellPhoneDeals.com for Free Cell Phone Deals. | Thanks to BestInCellPhones.com, MMORPGs and Fat burning furnace