Varnus Xaver-t már lagzikba is el lehet hívni!

xaver110407

Lehet, hogy a komolyzene iránt érdeklődők számának csökkenése, de az is lehet, hogy az egyre mélyülő gazdasági világválság az oka, de tény, hogy hazánk orgona virtuóza már esküvőkön is vállal zenei szolgáltatást. Varnus Xavér ezúttal sem árul zsákbamacskát.

“A templomi miliő nagyon hiányzik. A dohszag és a persely csengése nagyon hozzánőtt a mindennapjaimhoz” – mondta kissé keserű szájízzel Varnus Xaver, majd így folytta: “Kénytelen vagyok mindent elvállalni, ha tankolni akarok az autómba. Persze nem megy minden zökkenőmentesen. Legutóbb Perkupán nagyon furcsán nézett a násznép, amikor a menyasszonytáncnál elkezdtem játszani a Bach D-moll toccata és fugát. Azt mondták nem lenne rossz, csak próbáljam már csárdás ritmusban, majd hozzám vágtak egy sörösüveget”

A lakodalmaszeneszek.hu oldalon az is kiderül, hogy az orgonista 35 ezer Ft + útiköltség áron vállal esküvőket 70 főig, és minden esetben kér csomagolni a lagzi süteményeiből.

 

3 Hozzászólás a “Varnus Xaver-t már lagzikba is el lehet hívni!” bejegyzéshez

  1. spartacus835 szerint:

    Szerintem ez kamu. Ismerek Perkupán mindenkit úgyhogy tudnék róla ha arra járt volna ez a Kszavér.

  2. Martonosi Edit szerint:

    Szerintem Xavér lehet, hogy mondott valamit arról, hogy hiányzik Neki a templomi miliő. Ez írták meg kitekerve a szemfüles újságírók. Nem gondolnám, hogy ez a hír igaz. Ilyesfajta bevételre egyáltalán nincs szüksége.

  3. GabrielZDN szerint:

    Emberek…könyörgök..tanuljatok meg látni, ne csak nézni…Álhírek színesben…a főcím alatt van. Ezen jót kell nevetni, nem a valóságtartalmat keresni…

Hozzászólok

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Visit iCellPhoneDeals.com for Free Cell Phone Deals. | Thanks to BestInCellPhones.com, MMORPGs and Fat burning furnace