Lázár János maga vitt el egy nyerőautomatát

jatek121010

Még játszott egy vendég az egyik belvárosi söröző nyerőautomatáján tegnap éjfél előtt néhány perccel, amikor az üzlethelyiségben megjelent Dr. Lázár János és Dr. Répássy Róbert, azzal a szándékkal, hogy a játékgépet azonnal kihúzzák a konnektorból és elviszik.

A vendégek javában italoztak és először fel sem tűnt nekik a két politikus. Az épp nyerésben lévő T. Antal (49) már kezdett örülni a két cseresznyének, amikor a játékgépből eltűntek a fények és a zajok.

Nyerésben voltam már legalább öt éve, és most biztos meg lett volna a három cseresznye, erre nem elveszik előlem a gépet? Csak ma beledobáltam legalább negyvenezret. Ki fogja ezt nekem visszaadni? Mit fognak enni a gyerekeim? Pedig éreztem, hogy most ki fogja adni!” – emlékezett a történtekre a szerencsés játékos.

A söröző vezetője már kitalálta, hogy mivel váltja ki a nyerőautomatákat. “Csinálok egy papírdobozt, amibe csak be kell dobni a pénzt. Eddig se nyert senki, akkor meg nem mindegy, hogy zenél, zörög vagy csendben van?

Hozzászólok

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Visit iCellPhoneDeals.com for Free Cell Phone Deals. | Thanks to BestInCellPhones.com, MMORPGs and Fat burning furnace