2013-ban nem lesz Kiszel Tünde naptár!

kiszel121108

Aki minden évben megkapta Kiszel Tünde naptárát, az most hiába is várja az év elejét: 2013-ban nem lesz nyomtatva az igényes kalendáriumból. A miérteket egyelőre csak találgatni lehet, ezért munkatársunk hosszas hezitálás után felhívta az ismert tévés személyiséget.

Mindenki találgatott és senki sem tudott semmi biztosat, ezért megkérdeztük magát Kiszel Tündét, hogy miért nem lesz 2013-ban Kiszel Tünde naptár.

“Először is köszönöm az érdeklődést. Valóban van most egy komolynak tűnő kapcsolatom. Károly után nem volt könnyű bárkinek is igent mondanom. A jelenlegi udvarlóm 39 évvel fiatalabb nálam, így Donatellával is jól ki fognak jönni. Nagyon szép közös programokon veszünk részt, hiszen az élet itt van körülöttünk és én teljesen pozitívan állok mindenhez. A kislányom már tud zongorázni gitáron és ő is legalább annyira szép, mint ő. Jövőre nem készítek naptárat, mert idén vége lesz a világnak” – mondta a naptár díva.

Meg nem erősített források azt közölték, hogy Tüncinek van vészforgatókönyve arra az esetre, ha decemberben mégsem jönne el a világ vége, de félő, hogy az sokkal rosszabb hatással lesz majd az emberiségre.

Hozzászólok

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Visit iCellPhoneDeals.com for Free Cell Phone Deals. | Thanks to BestInCellPhones.com, MMORPGs and Fat burning furnace