Zámbó Krisztiánt Árpy váltja az X-Faktorban

arpy121121

Az RTL Klubnak is egyre kínosabbá vált az X-Faktor idei mezőnye. A tiszta hangokat csak ritkán vagy egyáltalán nem eltaláló versenyzők közül Zámbó Krisztián miatt fáj a feje leginkább a szerkesztőknek, ezért a most szombati adástól kezdve nagybátyja, Zámbó Árpy fog énekelni.

“Már megnéztük díszletben Árpyt és nagyon jól mutat, annak ellenére, hogy nevében indokolatlanul szerepel az ipszilon. Abban bízunk, hogy ő legalább 25-30%-ban lesz képes eltalálni a jó hangokat. Sármja megkérdőjelezhetetlen, a szavazóbázisa úgy szintén. Ezzel a fordulattal ugyan ellene megyünk a szabálykönyvnek, de amikor Simon Cowell meghallotta Krisztiánt énekelni, azonnal beleegyezett ebbe a cserébe” – mondta Schiwert-Takács László a műsor kreatív főszerkesztője.

Zámbó Árpy nem sokat gondolkozott, mielőtt igent mondott, mert szerinte is emeli a műsor színvonalát, ha ő fog versenyezni unokaöccse helyett.

“Megkerestek a TV2-től is, de én olyan helyen nem vagyok hajlandó énekelni, ahol háttal ülnek nekem, csak akkor, ha én is háttal lehetek. Ebbe nem mentek bele, így nyugodt szívvel mondhattam igent az RTL Klubnak. Ha megnyerem az X-Faktort, a pénzből megtaníttatom Krisztiánt énekelni” – mondta a jószívű nagybácsi.

Hozzászólok

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Visit iCellPhoneDeals.com for Free Cell Phone Deals. | Thanks to BestInCellPhones.com, MMORPGs and Fat burning furnace