Breaking! Louis Armstrong is doppingolt!

amstrong130120

Miután a 41 éves Lance Armstrong elismerte, hogy doppingolt, újabb botrányról számolt be az AP amerikai hírügynökség egy televíziós forrásra hivatkozva. A kiváló muzsikus Louis Armstrong is használt EPO-t a koncertjei, mert csak így tudott órákon keresztül trombitálni.

Egy nevét nem vállaló amerikai zenész adott interjút a napokban egy szintén amerikai és nevét szintén nem vállaló riporternek egy olyan tévécsatornánál, aminek nincs neve. A muzsikus több olyan kijelentést tett, amelyből az derült ki, hogy az egykori kiváló zenész Louis Armstrong is doppingolt a koncertjein.

“Apám volt Louis bácsi roadja. Ő fújta elő mindig az öreg trombitáját és két év után azt vette magán észre, hogy hamarabb hazaér, mint ahogy elindul. Ezért megleste a zenészt az öltözőben és látta, amint beepózza magát egy fellépés előtt. Az esetet követően már csak komoly fertőtlenítés után volt hajlandó megfújni Louis trombitáját, majd egy koncert után végleg megfújta” – nyilatkozta James, aki továbbra sem vállalja a nevét .

Hozzászólok

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Visit iCellPhoneDeals.com for Free Cell Phone Deals. | Thanks to BestInCellPhones.com, MMORPGs and Fat burning furnace